keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tiistain treenit

Tämmöistä värikästä rataa tehtiin tiistaina :) Toi paint on niin kiva ohjelma, kun sillä voi värittää just sellaiset esteet kuin itse haluaa! Vähänkö olisi siistiä, jos meillä oikeasti olisi treeneissä joku tuollainen liila-pinkki-putki :D Tää rata oli just kiva, koska sillä pystyi kokeilemaan taas niin montaa eri ohjauskuviota. Juuri sellaisia treeniratojen pitäisi ollakin, että pystyy löytämään sen itselle ja koiralle sopivimman ohjauksen!

Esim. 2 estettä vedettiin sylkkärillä ja niistolla, koska ne on mulle molemmat vähän vieraampia ohjauksia ts. en käytä niitä läheskään niin paljon kuin persjättöjä, jaakotuksia yms. Ja treeneissähän sitä on tarkoitus treenata niitä ongelmakohtia eikä aina vain valita sitä itselle tutuinta ohjausta. Sylkkärissä oli vähän ongelmia aluksi, mutta kyllä se siitä vähitellen parani. 9 putkella oli hyvä harjoitella putkijarrutusta ja se toimikin loppujen lopuksi tosi hyvin. Ei tullut mitään pitkiä kaarroksia, vaan Taika varsinkin kääntyi kivasti putkelta. 10 hypyn otin pakkovalssilla + jaakotuksella sekä oikealta että vasemmalta puolelta, koska puolella ei ollut juurikaan merkitystä. Tämä kohta varsinkin onnistui loistavasti! :) Tuon 14 hypyn takaakierron vedin persjätöllä, joka tuntui tuohon kohtaan oikein passelilta ohjaukselta. Vaihtelun vuoksi kokeilin kerran Taikan kanssa myös takaaleikkausta 15 hypylle, eikä siinäkään mitään vikaa ollut.
Prinssin kanssa meni kepit hienosti, joten siihen olen todella tyytyväinen! Kummallista rengasta se vähän jänskäsi aluksi, mutta meni senkin hienosti, kun tehtiin tarpeeksi toistoja. Ei oltu siis tehty tuon hallin rengasta aikaisemmin ja se oli vähän ihmeellinen: pieni ja paksu rengas leveässä kehikossa... 9 putkeen se irtosi mukavasti, kun saatiin renkaasta vauhtia. Itse jäin siis 10 hypyn luo odottelemaan. Mutta mitään en uskaltanut sille huutaa, ettei se vain käänny takaisin putkessa. Pääasia tällä hetkellä on kuitenkin se, että se vain menee reippaasti kaikki esteet, hidastamista ehtii harjoitella enemmän myöhemminkin ;) Hauskat treenit oli ja huomenna Taikustin kanssa sitten lisää aksaa Vantaalla!

Koirat askartelee dentastixiensä parissa :)


Mikä hupsun näköinen sheltti! :D

P.S Ohjaaja on saanut raahautettua itsensä taas lenkkipoluille! (huimat kaksi juoksukertaa jo takana pitkästä aikaa). Kohta ei koirat pysy menossa mukana, kun mamma kaahottaa mennä edellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti