tiistai 12. helmikuuta 2013

Treenejä

Muijj!


Jaksoin/ehdin pitkästä aikaa raapustaa ratapiirroksen meidän treeneistä :)


Rata oli tosi kiva, sillä päästiin treenaamaan pitkästä aikaa viskileikkausta ;) 8 putken jälkeiselle hypylle 9 tehtiin siis viskileikkaus. Taika meni sen tosi kivasti, kun ensin pari kertaa palauteltiin mieleen, että mikä se nyt olikaan. Prinssin kanssakin sain sen onnistumaan muutaman kerran, kun kouluttaja oli valmiina hypyn takana antamassa lelun palkkioksi. Haasteena tuossa kohtaa oli ehdottomasti hirmuinen vauhti, sillä se teki ohjaamisesta tosi hankalaa. Kun tehtiin kyseistä kohtaa Prinssin kanssa pienemmällä vauhdilla, niin se meni sen hienosti. Toki ei ollut tehty tuota ohjausta sen kanssa ennen, niin turha se on aloittaakaan mistään hirmuvaikeasta. 
Puolenvaihtojen kanssa meillä on Prinssin kanssa edelleenkin vaikeaa: kun esim. valssaa, niin se jää helposti väärälle puolelle ellei näytä TOSI selkeästi kädellä että tähän. Ihan rautalangasta saa sen sille vääntää. Mutta toivottavasti ne nyt alkaisivat sujua, kun sitä palkkaa käännöksen jälkeen tulemisesta "oikeaan käteen". Kepit Prinssillä sujuu onneksi oikein hienosti, sillä se osaa hakea ne jo itsenäisesti, jes! :) Uusi häkki oli eilen myös koekäytössä ja hyvin tuntuivat sheltit viihtyvän siellä. Eikä mennyt kasaamiseenkaan paljon aikaa.

Seuraavat kisat meillä on suunnitelmassa Prinssin kanssa 23.2 Hyvinkäällä ja Taikan kanssa 9.3. myös Hyvinkäällä. Ai niin muuten, mulla loppui koulu, juhuu!!! Mitä nyt muutamat yo- kokeet edessä, mutta ei se mitään :D Lukulomallahan se on hyvä kisata, eikö vain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti