lauantai 1. joulukuuta 2012

"Tööt, tööt!"

Blogi on viettänyt viikon verran hiljaiseloa, mikä johtuu ihan siitä, että koko tämä viikko on ollut aikamoista hullunmyllyä! Maanantaina ja tiistaina mulla oli pitkät ajotunnit + tiistaina treenit illalla ja keskiviikkona sitten ajokoe. Ja läpihän se meni!! Jihuu, viimeinkin pääsee itse kulkemaan treeneihin ja kisoihin yms. :) 

Räyh räyh
Torstaina mietin hyvin pitkään ja hartaasti, että lähdenkö Vantaalle Oreniusten treeneihin, mutta lopulta sitten lähdin. Treenejä ei vain pysty jättämään väliin mistään muusta syystä kuin sairastumisesta... Torstaina siis keli oli semmoinen, ettei ihan hirveästi houkuttanut lähteä lämmittämättömään halliin, kun tuuli oli varmaan 10 m/s ja pakkasta melkein 10 astetta. Mutta sinne me sissit mentiin ja hyvä, että lähdettiin. Paljon vinkkejä saatiin taas ja Taikakin pärjäsi mukavasti, kun sillä oli toppamantteli päällä. Mikään ilma ei siis ole huono, se on vain pukeutumiskysymys! :)
Anyway, loppuviikolla olenkin sitten päässyt ajelemaan kunnon talvikeleillä siellä sun täällä. Ja ensi viikolla olisi tiedossa ensimmäiset kisareissut. Varokaa vaan siellä kaikki muut kisailijat ;)

Koirat Winter Wonderlandissa

Venyttelytuokio

Tein jouluisen maustekakun

P.S Kaksi joulukalenterin luukkua jo avattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti