lauantai 5. tammikuuta 2013

Kakkosiin!

Tänään oltiin kisaamassa hyvin lyhyesti Vantaan Ojangossa. Tarkoituksena oli kisata yhteensä kolme rataa, mutta Prinssi meni ja nappasi SERTin jo heti ekalta agiradalta niin enempää ei sitten päästykään kisaamaan :) Toki oltaisiin voitu tulla joskus myöhään iltapäivällä uudestaan kakkosluokkiin kisaamaan, mutta ei huvittanut ihan lähteä ajamaan uudestaan, kun matkoihin menee jo edestakaisin melkein pari tuntia ja kun ohjaajakin on vielä vähän puolikuntoinen (flunssa ei vieläkään ihan ohi...). 
Palkinnoille ei tällä kertaa päästy (4.sija), koska aika ei ihan riittänyt kärkeen parin levinneen kaarroksen takia... Muuten rata oli kelpo menoa, sillä 2on2off- kontaktit oli upeat ja kepit meni tosi mukavasti! Kontakteilla onnistui just semmoinen nopea vapautus, jota ollaan treenattu viime aikoina paljon eli siten, että aikaa ei tuhraannu siihen pysähtymiseen mitenkään alyttömästi, vaan rata virtaa sujuvasti eteenpäin. Ja keppejä ei ole enää tarvinnut pelätä kisoissa, koska Prinssukka hakee ne tosi nätisti ja tuntuu, että ne on ihan yksi sen lemppariesteistä! :) Keinulla on sama juttu: nyt sitä ei ollut kisaradalla ollenkaan, mutta tehtiin sitä lämppäesteenä ja poju oli aivan innoissaan menossa käskemättäkin keinulle, vaikka se piti kamalan rämähdyksen.

Tästä se lähtee tai oikeastaan jatkuu ja kakkosiin olisi tarkoitus mennä varmaankin parin viikon päästä! Vähän vain on haikea olo, kun miettii, että seuraavan kerran saatan olla ykkösissä vasta n. kahdeksan vuoden päästä, koska uutta koiraa en ole hankkimassa noiden kaveriksi aikoihin. Kaksi koiraa on ihan maksimi pieneen opiskelija-asuntoon, johon todennäköisesti olen muuttamassa lähiaikoina. Ja mikäs tässä kisaamassa noiden huippukavereiden kanssa! :)

2 kommenttia:

  1. Vau superrrapusut Prinssille, ja onnittelut sinullekin :) Kisaonnea!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti! Saa nähdä, että miten meille käy haastavammilla radoilla :p

    VastaaPoista