tiistai 29. tammikuuta 2013

Kisakuulumisia

Heips!

Taikustin kanssa käytiin Liedossa ATT-areenalla kisaamassa kolmen radan verran viime viikonloppuna :) Tuomarina kahdella ekalla radalla oli Anne Savioja ja viimeisellä radalla Johanna Nyberg. Yllätyksekseni kaikilta radoilta napsahti nolla, joten saatiin meidän ensimmäiset triplanollat! :)) Ihan uskomatonta, Taika oli supertaitava!
 Vauhti oli kaikilla radoilla ihan jees, ekalla radalla olisi ollut vielä parempi vauhti, jos Taika ei olisi liukastunut tokan hypyn jälkeen käännöksessä. Ei siinä onneksi mitään sen kummempaa sattunut, pari sekuntia siihen ehkä vain meni ylimääräistä aikaa. Radat olivat aikas kivoja ja haastetta löytyi varsinkin tokalta radalta, jossa testattiin putkijarruja ja kaikkea muuta mukavaa :) Sijoituttiinkin ihan kivasti: ekalla radalla 8. sija, tokalla 7. ja kolmannella 9. Eikä sinne kärkeenkään niin hirveästi ollut matkaa, mutta ainahan sieltä löytyy joku vähän nopeampi koirakko. Taikusti kuitenkin meni niin lujaa kuin vain pääsee, niin olen siihen tosi tyytyväinen <3 Nyt meillä on mun laskujen mukaan 14 nollaa, joten kaksinkertaiset SM-nollat ovat jo kasassa.

Prinssin kanssa olisi sunnuntaina tarkoitus mennä kokeilemaan uudestaan kisaamista 2-luokassa. Ensimmäinen yritys meni ihan pieleen, ekat kakkosten kisat korkattiin siis Janakkalassa 19. pvä, mutta eihän siitä mitään tullut. Prinssi oli ihan kaheli ja mä en osannut ohjata... Toivottavasti sunnuntaina löydettäisiin vähän parempi fiilis radalle!