perjantai 2. marraskuuta 2012

18!

Ohjaaja täytti tosiaan keskiviikkona 18 vuotta! :) Toivottavasti se ajokorttikin tulisi sieltä viimeistään kuukauden päästä...

Tiistaina treenailtiin taas Virkkalassa. Treenit oli ihan loistavat; tehtiin kunnon valssi/jaakotus- tehotreeniä ja meni molempien koirien kanssa mahtavasti! :)


9 hypylle tehtiin monenlaista variaatiota: eka vedin sen takaaleikkauksella, sitten kokeilin siihen kohtaan persjättöjä ja ehdinpä siinä 8 hypyn jälkeen valssatakin! Kaikki toimi kivasti. 3 esteelle tein pakkovalssin ja sitä treenailin Prinssin kanssa niin, että sain sen kääntymään tiukasti. Siinä kohdassa toimi hyvin, kun otti lelun vasempaan käteen ja sain sen avulla koiran kääntymään ihan siivekkeen vierestä. 6 hypylle tein pakkovalssi-jaakotuksen ja 7 hypylle taas jaakotuksen ja Taika kääntyi kyllä tosi pienillä kaarroksilla eli hyvä hyvä! :)  Muuten radassa ei mitään ihmeellistä ollutkaan. Lähdössä treenailin Taikustin kanssa paikallaoloa ja tein sille hämyjä, mutta hyvin malttoi pysyä paikallaan niistä huolimatta. Vain kerran taisi varastaa. Voi kun saisi sen seuraavissa kisoissakin pysymään tuolla tavalla!


 Torstaina oltiin ekoissa Oreniuksen treeneissä Vantaalla. Siellä tehtiin tällaista radanpätkää.

Treeneistä ei ole oikeastaan paljoa sanottavaa, koska ne meni tosi huonosti... Jotenkin koirat jännitti uutta ja outoa paikkaa ja oli sen takia tavallista vaisumpia? Taikakin suorastaan mateli sen normaalivauhtiin verrattuna ja se varasti kaikki kontaktit. Kepit se haki jostain syystä väärin ja paljon muuta älytöntä. Oli siinä radassa ihan hyviäkin kohtia, mutta itsekin olin kyllä ihan surkea ohjaamaan. Plääh :/ No, ensi viikolla uudestaan. 
Ehkä se oli se treenipaikka, joka vähän latisti omat fiilikset jo alkuun, kun siellä oli pilkkopimeää kävellä koirien kanssa ja ne tuli ihan järkyttävän likaisiksi (kuten mun rakkaat aksakengätkin), koska siellä ei nähnyt, että mihin kuralammikkoon astui... Ja vaatetta sinne saa kyllä pakata reippaasti sitten, kun on talvipakkaset, koska se halli ei ole lämmitetty. Sinne oli kanssa tosi vaikea ajaa Vihdin suunnasta, kun kehä 3:lta ei ole sille tielle suoraa liittymää, vaan on aina ajettava seuraavaan liittymään ja käännyttävä siellä ympäri ja tultava kehän toista puolta takaisinpäin. Ei siinäkään ole kyllä mitään järkeä! Saa nähdä, mitä siitä tulee, kun joudun kohta itse seikkailemaan sinne talvikeleillä. Tuore kuski ja kehä 3 + pilkkopimeä talvikeli ei ole hyvä yhdistelmä... Ensi viikkoon!


2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon vielä kerran synttäreiden johdosta!

  Voi apua tuota Oreniuksen rataa, olisin eksynyt jo 6-7 välille...

  Millainen tuo Virkkalan halli on treenatessa? Oliko siellä keinonurmi kumirouheella vai ilman?

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja joo, olihan siinä radassa vähän haastetta :)

  Virkkalan hallista olen tykännyt kovasti; siellä ei mun mielestä ole kumirouhetta nurmen seassa, mutta ei ole silti liukas. Tai en ole ainakaan kuullut, että kenenkään koirat olisivat siellä liukastelleet. Ja talvellakin siellä on +10 astetta niin ei ihan jäädy pystyyn ;) Esteet ovat tosi laadukkaat ja mun mielestä on ihan riittävästi tilaa tehdä pientä radanpätkää, kun en mä ainakaan itse tarvitse treeneihin välttämättä mitään 30 esteen rataa...

  VastaaPoista