tiistai 13. marraskuuta 2012

Purinalla

Sunnuntaina kisailtiin tosiaan Taikustin kanssa Purinalla kolmen radan verran. Hallin pohjaa oli uusittu laittamalla sinne hiekan sekaan jotain ihme kangassilppua, mikä ei ainakaan itseäni kauheasti miellyttänyt. Silppu tuntui hidastavan koirien vauhtia tai ainakin Taika liikkui normaalia hitaammin (tietysti myös muut syyt voivat vaikuttaa). Ei tule varmaan talvella lähdettyä tuonne kisailemaan, kun halli on lisäksi lämmittämätön, niin saattaa vähän palella, jos on paljon pakkasta.

Agiradalta saatiin nipin napin nolla (jotain 0,8s) alle ihanneajan, jolla sijoituttiin kuitenkin kivasti neljänneksi :) Radat tuntuivat olevan yleisesti aika haastavia, koska tuloksia ei tullut kovin paljon ja yleensä tuommoisella nollatuloksella kuin meillä sijoittuu jonnekin viidenneksitoista. Muut radat menivätkin sitten läskiksi kepeillä, joilla olin ilmeisesti taas koiran tiellä. Voi, kun oppisi olemaan menemättä sinne sörkkimään ja siten peittämään koiran näkyvyyden ekaan keppiväliin! Treeneissä menee kepit loistavasti, mutta kisoissa teen näköjään edelleenkin sitä, että alan varmistelemaan liikaa ja sössin ne sitten itse. Positiivista kaikilla radoilla oli se, että Taika odotti nätisti lähdössä ja otti kontaktit agiradalla kivasti (paitsi puomin kontaktin, kun se luuli, että siitä jatketaan eteenpäin, kun rata jatkuikin taaksepäin...). Olisi ollut kiva mennä toinenkin agirata ja treenata enemmän kontakteja, mutta näin tällä kertaa, että hypäreitä olikin kaksi.

Voisi miettiä, jos käyttäisi Taikan taas jossain välissä fyssarilla niin tietäisi, onko sillä jossain jumeja. Ainakin äidille vinkkasin, että lahjakortti Tokotassuihin olisi kiva joululahja :) Koirat pääsee hierontaan, mutta ohjaajasta ei niin väliä ;)
Seuraavat kisat taitaakin olla vasta joulukuun puolella, jolloin ajattelin mennä yrittämään vaihteeksi Prinssin kanssa. No, mä olen sitä mieltä, että hiljaa hyvä tulee, eikä meillä sinne kakkosiin saati kolmosiin mikään kiire ole. Parempi, että saadaan rauhassa treenailla alemmissa luokissa, eikä jouduta heti vaikeille radoille, kuten Taikan kanssa kävi.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti